Sarantis širom svijeta


Posjetite našu grupnu stranicu

Sarantis Group | Engleski

Ili odaberite lokaciju

VIJESTI I MEDIJI

Izjave za medije

21 MART 2022

Sarantis Grupa slavi Međunarodni dan šuma kroz bioten inicijativu za sadnju drveća na Filipinima

Bioten, brend za ličnu njegu grupe Sarantis, obilježava Međunarodni dan šuma kroz društveno odgovorno poslovanje i stalnu  inicijativu za pošumljavanje na Filipinima   Sarantis Grupa, jedna od najvećih multinacionalnih kompanija za proizvode široke potrošnje sa značajnim međunarodnim prisustvom, vodećim brendovima i partnerstvima, kroz svoje korporativne i proizvodne inicijative ulaže svoje napore kako bi imala pozitivan uticaj u svim zemljama u kojima posluje, dodatno povećavajući svoj društveni i ekološki uticaj.

15 OKTOBAR 2020

Neka tvoje lice, a ne godine, govori o tebi!

Jeste li znali da je prelijepa Kleopatra spavala sa zlatnom maskom kako bi sačuvala njegovan i lijep izgled lica? Pružite i vi svojoj koži luksuzni tretman ljepote uz bioten Hyaluronic Gold liniju! Vrijeme je da zrele godine postanu one najbolje u vašem životu, zato neka se energija i vitalnost koju osjećate, sada ogledaju i na vašoj koži.

4 JUNI 2021

Svjetski dan zaštite životne sredine: Sarantis Group i njen doprinos održivoj budućnosti

Atina, 4. juna 2021 Svjetski dan zaštite životne sredine je dan posvećen zaštiti okoline, potičući napore koji će dovesti do zelene budućnosti. Ovaj se dan, koji su postavili Ujedinjeni narodi, obilježava svake godine 5.

18 MART 2020

Intervju s Kyriakosom Sarantisom, izvršnim direktorom kompanije Sarantis Group, u časopisu TIME, u martu 2020.

Gospodin Sarantis objasnio je kako je kompanija od lokalnog distributera postala multinacionalna kompanija za široku potrošnju koja se može pohvaliti geografskim tragom koji se neprestano širi i vodećim brendovima.

Change cookies consent Revoke cookies consent