Sarantis širom svijeta


Posjetite našu grupnu stranicu

Sarantis Group | Engleski

Ili odaberite lokaciju

Neka tvoje lice, a ne godine, govori o tebi!

15 OKTOBAR 2020

Jeste li znali da je prelijepa Kleopatra spavala sa zlatnom maskom kako bi sačuvala njegovan i lijep izgled lica? Pružite i vi svojoj koži luksuzni tretman ljepote uz bioten Hyaluronic Gold liniju!

Vrijeme je da zrele godine postanu one najbolje u vašem životu, zato neka se energija i vitalnost koju osjećate, sada ogledaju i na vašoj koži.

Nova bioten revitalizirajuća linija protiv bora sa 30 milijuna kapsula hijaluronske kiseline i zlatnim proteinima, stvorena je sa snagom trostrukog učinka: smanjuje broj bora, vraća volumen koži i daje blistav ten.

Ekskluzivna bioten Hyaluronic Gold linija ima posebnu inovativnu formulu koju čini više od 85% sastojaka prirodnog podrijetla, namijenjenih popunjavanju bora, redefiniranju kontura lica i oživljavanju kože.

Zlatnu liniju nanesite svaki dan i noć na očišćeno lice, vrat i dekolte te nježno masirajte kružnim pokretima i budite još jedna od 72 % zadovoljnih žena koje su primijetile značajno poboljšanje na koži lica nakon samo mjesec dana korištenja ovih proizvoda!

Eliksir mladosti je nadohvat ruke - skriven u bioten Hyaluronic Gold serumu, te dnevnoj i noćnoj kremi! Više o proizvoda saznajte na biotencosmetics.com ili na bioten BiH Facebook stranici i Instagram profilu.

Neka tvoje lice, a ne godine, govori o tebi! (261,6KB)

Sarantis Grupa slavi Međunarodni dan šuma kroz bioten inicijativu za sadnju drveća na Filipinima

Bioten, brend za ličnu njegu grupe Sarantis, obilježava Međunarodni dan šuma kroz društveno odgovorno poslovanje i stalnu  inicijativu za pošumljavanje na Filipinima   Sarantis Grupa, jedna od najvećih multinacionalnih kompanija za proizvode široke potrošnje sa značajnim međunarodnim prisustvom, vodećim brendovima i partnerstvima, kroz svoje korporativne i proizvodne inicijative ulaže svoje napore kako bi imala pozitivan uticaj u svim zemljama u kojima posluje, dodatno povećavajući svoj društveni i ekološki uticaj.
Više
Change cookies consent Revoke cookies consent