Sarantis širom svijeta


Posjetite našu grupnu stranicu

Sarantis Group | Engleski

Ili odaberite lokaciju

Neka tvoje lice, a ne godine, govori o tebi!

15 OKTOBAR 2020

Jeste li znali da je prelijepa Kleopatra spavala sa zlatnom maskom kako bi sačuvala njegovan i lijep izgled lica? Pružite i vi svojoj koži luksuzni tretman ljepote uz bioten Hyaluronic Gold liniju!

Vrijeme je da zrele godine postanu one najbolje u vašem životu, zato neka se energija i vitalnost koju osjećate, sada ogledaju i na vašoj koži.

Nova bioten revitalizirajuća linija protiv bora sa 30 milijuna kapsula hijaluronske kiseline i zlatnim proteinima, stvorena je sa snagom trostrukog učinka: smanjuje broj bora, vraća volumen koži i daje blistav ten.

Ekskluzivna bioten Hyaluronic Gold linija ima posebnu inovativnu formulu koju čini više od 85% sastojaka prirodnog podrijetla, namijenjenih popunjavanju bora, redefiniranju kontura lica i oživljavanju kože.

Zlatnu liniju nanesite svaki dan i noć na očišćeno lice, vrat i dekolte te nježno masirajte kružnim pokretima i budite još jedna od 72 % zadovoljnih žena koje su primijetile značajno poboljšanje na koži lica nakon samo mjesec dana korištenja ovih proizvoda!

Eliksir mladosti je nadohvat ruke - skriven u bioten Hyaluronic Gold serumu, te dnevnoj i noćnoj kremi! Više o proizvoda saznajte na biotencosmetics.com ili na bioten BiH Facebook stranici i Instagram profilu.

Neka tvoje lice, a ne godine, govori o tebi! (261,6KB)

Svjetski dan zaštite životne sredine: Sarantis Group i njen doprinos održivoj budućnosti

Atina, 4. juna 2021 Svjetski dan zaštite životne sredine je dan posvećen zaštiti okoline, potičući napore koji će dovesti do zelene budućnosti. Ovaj se dan, koji su postavili Ujedinjeni narodi, obilježava svake godine 5.
Više
Change cookies consent Revoke cookies consent